KONYA / SELÇUKLU - Ova Un İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NIN 104. YILI; OKULUMUZ ÖĞRETMEN, VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN GENİŞ  KATILIMIYLA  COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

Kas

Ova Un İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin 100.Yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla okulumuzda kutladık.  Bu güzel program için sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize  teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ,Türkiye Cumhuriyetinin resmen kurulduğu tarihtir.Ulu önder Atatürk ,diğer bayramlar gibi bu bayramıda gelecek nesillere bir miras olarak bırakmıştır. 99. Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet Bayramın'da okulumuzun öğrencilerinin hazırlamış olduğu programı izledik.. Bize bu bayramı armağan eden Atatürk 'ü şehit ve gazilerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.