KONYA / SELÇUKLU - Ova Un İlkokulu

Ova Un İlkokulu

SELÇUK MAH. ANITTEPE SOK. NO4 SELÇUKLU KONYA
Vizyon
En mutlu ve en başarılı öğrencilerin yetiştiği; Konya’da öncü, Türkiye’de örnek bir ilkokul olmak.
Misyon
Öğrencilerimize kaliteli bir eğitim vermek için; kendimizi sürekli geliştirmek, öğrencilerimizi sevmek ve onlara saygı duymak, etik değerlere bağlı kalmak, takım çalışmasını önemsemek, mesleğimizi sevmek ve gerekliliklerini yerine getirmek temel ilkemizdir. Amacımız öğrencilerimizi okuyan, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, ülkesine ve milletine hizmet etmeyi yaşam gayesi edinmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak hayata ve orta öğretime hazırlamak , okulumuzda Türk Milli Eğitim sisteminin temel amaç ve ilkelerini çağın gereklilikleri doğrultusunda en üst seviyede uygulamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :4800
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Anasınıfımız 3 şube olduğundan ikili öğretim yapmaktadır.)
Saatler
Ders başlama: 08:50 Ders bitiş: 14:20 Anasınıfı ders başlama: 07:10 Anasınıfı ders bitiş: 17:10
Okulumuz DOĞALGAZ ile ısınmaktadır.
Ulaşım
OKULUMUZA SAMANPAZARINDAN KALKAN 35-70 NUMARALI HOCACİHAN OTOBÜSÜ , ESKİGARAJDAN KALKAN 56 NUMARALI ŞEYHŞAMİL OTOBÜSÜ VE ADLİYEDEN KALKAN ŞEKER TEKKE MÜNİBÜSLERİYLE ULAŞILABİLİR. HEMEN OKULUMUZUN ÖNÜNDE İNİLEBİLİR. VEYA ADLİYEDEN KALKAN TIP FAKÜLTESİ MÜNİBÜSÜ , SAMAN PAZARINDAN KALKAN 25-73-67 NUMARALI OTOBÜSLER İLE 50 METRE YÜRÜNEREK ULAŞILABİLİR.
Yerleşim Yeri
Konya merkezdir.ŞEKER TEKKE YERLEŞKESİ OLARAK BİLİNMEKTEDİR.OVA UN FABRİKASININ HEMEN ARKASINDADIR.
Konya il merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI FUTBOL,BASKETBOL VE AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVALARI DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ
KODLAMA